Hur anmäler jag mig?

Det kan du göra på hemsidan genom att klicka på anmälan uppe i menyn och följ sedan anvisningarna.

Blir jag automatisk återanmäld till nästa termin?

Nej! Alla som vill fortsätta dansa måste återanmäla sig varje termin. Dock har de som var anmälda förra terminen förtur.

Får man lov att prova på en gång innan man anmäler sig?

Absolut! Alla är välkomna att prova på EN gång GRATIS! Vi hänvisar till att prova på under prova på- veckan som är första veckan när terminen har börjat

Vad kostar det att dansa hos er?
45 min/vecka kostar 900kr/termin
1h/vecka kostar 1000kr/termin
1,5h/vecka kostar 1100kr/termin
2h/vecka kostar 1200kr/termin
2,5h/vecka kostar 1300kr/termin
3h/vecka kostar 1500kr/termin
4h/vecka kostar 1700kr/termin
Utöver detta tillkommer en medlemsavgift på 50kr/år

Jag ångrade mig och vill inte dansa längre kan jag få tillbaka terminsavgiften?
Avanmälan görs via mail till kassör Hilde Månsson på hildelovisa@gmail.com senast tredje veckan efter terminsstart. I annat fall debiteras full terminsavgift.
Showgrupp
Jag har dansat en längre period och känner att jag vill uppträda mer, hur gör jag?
Vi har en showgrupp som heter FreakOut crew. Man måste vara minst 12 år och känna sig redo för en större utmaning i dansen!
Ålder och Nivå
Jag är född XX, vilken grupp ska jag dansa i?
Det rekommenderas att dansa i gruppen som har samma födelseår som dig.

Jag tycker jag är duktig på att dansa, kan jag anmäla mig till en äldre grupp?
Självklart kan du det! Man kan anmäla sig till en grupp som är max 2 år äldre än vad du är.

Jag känner att jag inte riktigt hänger med, kan jag anmäla mig till en yngre grupp?
Absolut! Man får lov att anmäla sig till en yngre grupp, men dock endast 2 år yngre!

Jag är redan anmäld i en grupp, får man lov att byta?
Ja det kan man göra! Meddela någon i styrelsen (kontaktuppgifter finns under fliken kontakt) om ditt byte, helst på mail. I mailet ska det stå: för- och efternamn, nuvarande grupp och gruppen man önskar byta till.

Får man lov att dansa i fler grupper?
Självklart! Men dock endast i grupper som är 2 år yngre eller äldre.
Sjukdom och Frånvaro
Vem vänder man sig till vid sjukdom?
Man meddelar tränarna för den aktuella gruppen, gärna i god tid, antingen på mail eller sms. Kontaktuppgifter hittar ni under fliken kontakt

Vad gör jag om jag vet att jag kommer vara borta under en lektion?
Man ansvarar själv för att ta igen det man har missat och att meddela tränarna om ens frånvaro i god tid.

Jag är förkyld men vill inte hamna efter i dansen, vad ska jag göra?
Om smittorisken är låg får man lov att komma till sin träning och sitta och titta på för att missa så lite som möjligt.

Ordningsregler
Får min kompis komma och titta på när jag dansar?
Fråga först dina danstränare om det är ok!

Får man filma under lektionerna eller showerna?
Om dina tränare säger att det är ok så får du lov att filma under lektionerna, men fråga innan!
På showerna får ni jättegärna filma och ta foton. Känner ni att ni har fått till någon bra bild eller video får ni jättegärna skicka de till oss!

Är det okej att ha på mobilen under lektionen?
Endast om den är på "stör ej". Mobilen får inte lov att användas under lektionen, endast till musik eller filmning.

Måste jag ha skor?
Nej, man kan även dansa barfota. Men man får inte lov att ha strumpor på sig då halkrisken är hög. Dansskor eller gymnasikskor rekommenderas!

Får jag som förälder lov att stanna i salen under mitt barns träning?
Endast under ditt barns FÖRSTA lektion. Annars är ni välkomna att vänta utanför danssalen

Vad ska man ha för kläder på danslektionen?
Anpassade kläder för dans. T.ex tights, mjukisbyxor, t-shirt, linne. Uppsatt hår om man har långt hår.

Får man ha med sig mat/dryck till lektionen?
Nej, men man får gärna ha med sig egen vattenflaska med vatten i.

Avslutningsshow
Jag har hört att det skall vara en stor avslutningsshow, när skall den vara och får alla vara med?
Vår årliga avslutningsshow, eller "julshowen", är varje år runt julen vid slutet av hösterminen. Självklart får alla som är medlemmar på Companiet lov att vara med!

Lov och Röda dagar
Är det träning under lov och röda dagar?
Det är upp till dina tränare om de vill/kan ha träning eller inte under lov och röda dagar. Detta ska dem informera dig om i tid
Borttappade och Kvarglömda saker
Jag har glömt/tappat bort en sak på Companiet, hur gör jag?
Kvarglömda saker läggs i lådor utanför danssalen. Kvarglömda värdesaker tar våra ledare med sig ner till ledarrumet.