Välkommen till Companiet SSK:s hemsida!

Companiet SSK är en dansförening som är aktiv i Bjärred. Vi har funnits sedan 1993 och har idag över 200 medlemmar, både pojkar och flickor, från 2 år och uppåt.

Vår verksamhet bygger på showdans som är en blandning av olika dansstilar.

Vi satsar på att alla våra ledare ska en barn- och ungdomsledarutbildning hos SISU Idrottsutbildarna. Därefter går även ledarna fler utbildningar i syfte att utvecklas som dansinstruktörer. På varje träning ska minst en huvudtränare närvara. Huvudtränare blir man efter att man gått tre utbildningar som är anordnade av SISU: Grundtränarutbildning samt Basal idrottsmedicin. Man ska även ha varit tränare i minst ett år. Den här regeln har vi för att garantera barnens säkerhet under träningen.

Varje år har vi ett tema som vi dansar till och på vår årliga juluppvisning visar vi upp vad vi lärt oss under året som gått.

Man får gärna komma och prova på gratis en lektion!

Vårterminen 2020 börjar den 13:e januari (måndag v.3) och slutar den 7:e juni (söndag v.23).

Companiets grundtanke är att alla ska få vara med och ha roligt tillsammans genom dansen!

Välkomna!

Companiet stänger
2020-03-19 11:36
Hej alla medlemmar!

På grund av den rådande situationen med COVID-19 har vi på Companiet tagit beslutet att stänga all verksamhet från och med 23/3 (måndag vecka 13). Lektionerna fortsätter alltså veckan ut vecka 12.

Preliminärt börjar lektionerna igen 6/4, men detta kan komma att ändras.

Till följd av detta kan det bli så att terminen fortsätter längre in på sommaren. Vi återkommer med information om detta.

Vid eventuella frågor kontakta ledare eller maila till companiet@live.se

Ta hand om varandra så ses vi säkert snart!
Årsmöte
2020-02-09 11:00
Hej!
Nu är det snart dags för årsmöte på Companiet!
Det äger rum lördagen den 7/3 kl 14.30 på Medborgarhuset i Bjärred.
Varmt välkomna!
//Ledarna på Companiet SSK

Terminstart VT 2020
2020-01-05 15:15
Hej alla elever och föräldrar!

Förra terminen avslutades med en spektakulär julshow och vi vill börja den nya terminen i samma glada anda. Vi hoppas att ni villfortsätta dansa hos oss och påminer er därför om att återanmäla er.

För er som är nya elever öppnar anmälningarna måndag 6:e januari. Detta gör ni under fliken "Anmälan" här på hemsidan. Schemat för terminen hittar ni under fliken "Dokument".

Vårterminen 2020 börjar 13:e januari (måndag v.3) och slutar 7:e juni (söndag v.23).

Hoppas ni är lika taggade som oss på en termin full av dans och glädje!!

Ledarna på Companiet SSK
Feministiskt självförsvar
2019-11-13 13:18
Hej!

Den 16/11, nu på söndag kl 16-18, kommer feministiskt självförsvar Skåne till companiet. Alla som definierar sig som tjej är välkomna. 2 timmar av bland annat givande diskussioner och fysiska övningar utlovas.

För companiets medlemmar är workshopen helt gratis!! Den som inte är medlem får betala 30 kr via swish eller kontanter på plats. Så ta med kusinen och mormor vet jag!

Workshopen lämpar sig främst för de som är 10 och uppåt.

ANMÄLNING: görs via mail till selma@klasson.se snarast möjligt. Begränsat antal platser!

Om du har frågor är det bara att skriva till selma@klasson.se eller fråga din tränare.

Vi ses där!
Välkommna till höstterminen 2019
2019-08-18 14:32
Hej alla fina elever och föräldrar!
Hoppas alla har haft ett super sommarlov. Imorgon måndagen den 19e augusti börjar äntligen terminen igen och vi på Companiet vill hälsa alla varmt välkomna. Några ändringar har gjorts i schemat och de kan ni se på denna terminens schema som ligger under fliken "DOKUMENT" ovan.

Terminen fortsätter fram tills den 15de december då vi har våran JULSHOW! Den kommer hållas på Stadsteatern i Lund och årets tema är MUSIKALER. Varje grupp kommer alltså få dansa nummer med olika musikaler som inspiration bakom dansen. Mer info om biljettköp, tider mm kommer senare under terminen.

För er som inte är anmälda på Companiet men gärna vill testa på påminner vi om att första lektionen är gratis att testa på och vi välkomnar alla som vill göra det. Fler frågor om våra grupper ect finns svar på under fliken "VANLIGA FRÅGOR OCH REGLER" ovan.

Vi är sjukt taggade på att få dansa med er alla igen. Glöm inte vattenflaska, danskläder, alternativt dansskor och tofs också ses vi på medborgarhuset snart!
Varma hälsningar, Companiet
Nyheter från våra grupper