Showteam
Ledare: Saga Folkesson & Matilda Rippe
I gruppen ShowTeam dansar barn födda 08. I denna gruppen står dansen i fokus och vi lär oss många olika koreografier där vi även tränar attityd och teknik. Vårt mål är att ha en stark gemenskap samtidigt som alla ges möjligheten att växa inom dans!

Under vårterminen tränar vi på Medborgarhuset i Bjärred på måndagar 18.00-19.30 och söndagar 11.00-12.00.

Har ni några frågor hittar ni våra kontaktuppgifter under fliken "kontakt" här ovanför.

Välkomna!
Välkommen till VT 2021
2021-01-25 16:11
Hej allihopa!

På måndag den 1 Februari börjar terminen igen med träning klockan 18 och vi är grymt taggade på att träffa er igen. Vi är även glada att vi kommer att kunna ses på medborgarhuset nu och ses i verkligheten! Vi vill även påminna om hur viktigt det är att ni elever samt föräldrar även tar ansvar och hjälper oss följa restriktionerna och hålla oss alla friska. Vi kommer att fortsätta med tidigare anpassningar och har även utvecklat fler anpassningar som följer de nyaste rekommendationerna från folkhälsomyndigheten, tillexempel kommer det att finnas ett maxantal på hur många personer som får vistas i olika delar av lokalen samtidigt. De absolut viktigaste att ha koll på är följande:

• Hämtning och lämning av elever sker utanför medborgarhuset. Endast elever och ledare får komma in i lokalen. Ring berörd ledare vid behov, kontaktuppgifter finns på vår hemsida.

• Elever ombeds vänta utanför medborgarhuset eller annan lokal tills ledare hämtar gruppen vid träningens början. Vid träningens slut kommer ledare lämna eleverna utanför lokalen.

• Dela inte vattenflaskor! Alla elever måste ta med en egen fylld vattenflaska till träningen.

• Se till att hålla avstånd mellan både tränare och elever.

• Riskgrupper ombeds att inte vistas i Medborgarhuset.

• Stanna hemma om du har symptom! Om en elev visar symtom under träningen får ledarna lov att skicka hem eleven.

• Tvätta händerna eller använd handsprit innan du går in i stora salen eller annan lokal där träningen sker. Ledare ser till att tvål och vatten eller handsprit finns tillgänglig.

Alla anpassningar för medlemmar hittar du i dokument ”coronaanpassningar på companiet” som finnes under "Schema och regler". Besök även gärna folkhälsomyndighetens hemsida (http://www.folkhalsomyndigheten.se/) för mer information om smittspridningen och hur man på bästa sätt undviker smitta.

Tiderna för våra träningar är nu kl 18-19.30 på måndagar samt kl 11-12 på söndagar, som sagt kommer vi att starta terminen med träningar på Medborgarhuset i Bjärred. Ha en bra vecka så ses vi snart!
Mvh Matilda och Saga
Aktuella låtar
2020-04-09 17:17
Dont start now - dua lipa
Ego - BTS
Truth hurts - Lizzo
Hey look Ma I made it - Panic at the disco

Aktuella låtar
2019-11-16 15:25
La La Land (alla låtar från filmen):
Another day of sun
City of stars
Someone in the crowd

The Nightmare Before Christmas:
Heads will roll/thriller - Glee
Whats this? - The Nightmare Before Christmas
Last Christmas - Ariana Grande

2019-08-25 13:12
OCH VI ÄR IGÅNG!
Superkul att se båda nya och gamla elever på terminens första träningar!

Aktuell låt är "Another day of sun" från filmen la la land, finns på både Spotify och Youtube! Öva gärna hemma så ses vi på måndag!

/Lovisa och Victoria
Välkommen till ny termin
2019-08-17 11:27
Hej alla och varmt välkomna till ShowTeam!

Vi ser fram emot att träffa gamla som nya elever nu på måndag då terminen börjar!

Ledare för den här terminen är Lovisa Fridqvist och Victoria Andersson. Showteam har nu två träningar i veckan, måndagar 18.00-19.00 och lördagar 10.30-11.30. Självklart fortfarande på medborgarhuset i Bjärred.

På lördag nästa vecka, 24/5, kommer vår träning dock att flyttas till lilla bjärrehovshallen i Bjärred, 10.30-11.30. Mer info om fler lokalbyte kommer inom snar framtid.

I höst kommer vi ha en avslutning den 15 december på statsteatern i Lund med temat musikaler, men mer info om detta kommer när det börjar närma sig.

Om ni har några frågor angående terminen är det bara att kontakta någon av oss ledare!

Till träningen behöver du rörliga kläder som är sköna att dansa i, en vattenflaska då det blir varmt på medborgarhuset och ett hårband för att sätta upp håret.

Hoppas ni ser fram emot terminen lika mycket som vi!
/Lovisa och Victoria
Companiet SSK, 31/01 16:56